round image on layout top

Unghiile false

divider image
unghiile artificiale

Unghiile false sunt disponibile in diferite culori si calitate. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa selectati culoarea care va place si sa le lipiti pe unghii cu lipici, care este de asemenea disponibil la pachet. Unghiile pot dura cateva luni, atata timp cat sunt ingrijite. Daca mainile stau mult timp in apa, de […]

Unghiile false sunt disponibile in diferite culori si calitate. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa selectati culoarea care va place si sa le lipiti pe unghii cu lipici, care este de asemenea disponibil la pachet. Unghiile pot dura cateva luni, atata timp cat sunt ingrijite. Daca mainile stau mult timp in apa, de exemplu daca sunteti innotator sau daca faceti treburi casnice precum spalatul vaselor, unghiile vor dura mai putin, dar tot ce trebuie sa faceti este sa le lipiti din nou si totul este ca inainte.
Este de inteles ca aveti nevoie sa purtati tot timpul lipici cu dumneavoastra, pentru ca in cazul in care una dintre unghiile false cade sa o puteti lipi la loc.

Nu va faceti griji daca pierdeti o unghie, deoarece veti avea destule unghii suplimentare in pachet. Unghiile arata incredibil de aspectoase si reale. Nimeni nu va ghici vreodata ca ceea ce aveti pe degete sunt unghii false.
Dupa ce le lipiti, puteti sa le piliti. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa le taiati la dimensiunea dorita. De asemenea puteti sa le aplicati pur si simplu, fara sa mai aplicati lac de unghii si va arata precum o manichiura frantuzeasca la un salon scump. Capetele unghiilor sunt lustruite cu alb, iar unghiile au o stralucire incredibila. Niciodata nu veti banui ca nu sunt naturale.

Daca aveti obiceiul sa va rontaiti unghiile si vreti sa renuntati la acesta, poate ca este timpul sa incercati unghiile false. Data viitoare cand veti duce degetele la gura, toti dintii vor da de un material plastic ce nu va fi usor de mestecat.
Daca vreti sa scoateti unghiile false, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa le inmuiati in apa calda timp de aproximativ 10 minute si se vor decoji usor. Este posibil sa aveti nevoie de o pila de unghii sau un alt obiect ascutit pentru a le scoate. Asigurati-va ca sunteti foarte bland si ca nu va veti rani unghiile. Poate dura putin pana le veti da jos atunci cand unghia naturala a crescut.
Daca aveti grija de unghiile artificiale, nu veti rani unghia naturala, dar trebuie sa aveti in vedere faptul ca aceste produse de unghii nu fac bine unghilor naturale si pot afecta chiar si aspectul acestora. Pentru ca unghile sa ramana sanatoase, trebuie sa le lasati sa respire timp de cateva saptamani, inainte de a apela din nou la cele false.

Anumite saloane aplica de asemenea unghii false, asadar puteti incerca prima data la salon si pe urma sa experimentati pe cont propriu. Cu toate acestea este foarte simplu sa le lipiti, dar asigurati-va ca ati citit instructiunile. Prima data trebuie sa alegeti unghia astfel incat sa se potriveasca pe deget. Fiecare unghie trebuie sa aibe un numar scris pe dedesubt, iar aceste numere vin in perechi. Dupa ce selectati unghiile pentru o mana, selectati pur si simplu aceleasi numere pentru cealalta mana. Dupa cum am mentionat deja, fiecare pachet trebuie sa contina mai multe unghi suplimentare pentru a va ajuta sa le selectati pe cele potrivite pentru degetele dumneavoastra. Aceste unghii suplimentare nu trebuie sa fie irosite, pur si simplu le puteti da celei mai bune prietene sau o sora, care va va iubi pentru asta!
bottom round image

footertop right
© 2013 by BoDo | Sanatate si Frumusete