round image on layout top

Trucuri pentru arderea grasimilor

divider image
Trucuri pentru arderea grasimilor

Pierderea kilogramelor in plus poate fi o lupta dificila. Nu mai transpirati la sala de sport ci simplificati-va strategia cu aceste sfaturi. Mancati ardei iute Uitati de pastilele costisitoare. Aceste alimente simple si ieftine pot fi benefice in pierderea kilogramelor in plus. Ardeiul iute, nu doar ca anima o masa ci dupa unele studii, alimentele […]

Pierderea kilogramelor in plus poate fi o lupta dificila. Nu mai transpirati la sala de sport ci simplificati-va strategia cu aceste sfaturi.

Mancati ardei iute
Uitati de pastilele costisitoare. Aceste alimente simple si ieftine pot fi benefice in pierderea kilogramelor in plus. Ardeiul iute, nu doar ca anima o masa ci dupa unele studii, alimentele condimentate cresc temporar metabolismul, sau rata de ardere a caloriilor. Cateva utilizari ale ardeiului iute: omleta de dimineata cu ardei iute tocat, tocana de carne cu ardei iute si jumatate de banana cu piper.

Urcatul scarilor
Doar daca urcati pe scari in fiecare zi, puteti pierde 4 kilograme intr-un an, spune Michelle Cederberg antrenor de fitness si consultant canadiat de wellness. Un exemplu: o persoana de 75 kilograme arde aproximativ 50 de calorii urcand scarile timp de 4 minute. In cazul in care aceeasi persoana urca pe scari aceeasi lungime 5 zile pe saptamana pana la sfarsitul anului va arde aproximativ 12700 calorii, adica aproximativ 4 kilograme de grasime.

Continuati sa faceti miscare dupa terminarea unei diete
Cei mai multi oameni recastiga greutatea pierduta dupa ce isi incheie dieta. Puteti evita acest lucru daca continuati sa faceti sport 30 de minute pe zi patru zile pe saptamana. Acest lucru este datorat faptului ca lipsa sportului scade metabolismul si arderea grasimilor.

Beti apa cu gheata
Nu numai ca apa are 0 calorii ci atunci cand este foarte rece ardeti calorii in timp ce beti si o incalziti. Dupa ce ati terminat cu arderea caloriilor rata metabolica ramane cu 30% mai mare decat atunci cand beti lichid timp de 90 de minute. Deci va pastrati corpul hidratat. Lasati un pahar de apa cu gheata langa dumneavoastra si sorbiti continuu din el.
bottom round image

footertop right
© 2013 by BoDo | Sanatate si Frumusete