round image on layout top

Sfaturi pentru picioare sexy

divider image
ingrijirea picioarelor

Incercati cateva sfaturi usoare pentru a avea picioare sexy, pielea neteda si elimina firele de par crescute sub piele. Pregatirea pentru sezonul estival inseamna obtinerea unor picioare sexy si netede. Incercati cele mai usoare sfaturi pentru picioare sexy care va ofera cele mai bine rezultate pentru picioare netede, si in cazul epilatului cu ceara si […]

Incercati cateva sfaturi usoare pentru a avea picioare sexy, pielea neteda si elimina firele de par crescute sub piele.

Pregatirea pentru sezonul estival inseamna obtinerea unor picioare sexy si netede. Incercati cele mai usoare sfaturi pentru picioare sexy care va ofera cele mai bine rezultate pentru picioare netede, si in cazul epilatului cu ceara si in cel al rasului. Daca nu ati facut exfolierea de ceva timp, faceti acest lucru cu o zi inainte de indepartarea parului, atat in cazul in care va radeti, cat si in cazul in care va epilati. Exfoliati pielea in mod natural.

Sfaturi pentru picioare netede

Chiar inainte de a indeparta parul puteti folosi o crema usoara de exfoliere, care contine AHA sau BHa. Chiar si o frecare usoara cu zahar poate fi prea mult pentru o piele sensibila atunci cand va epilati sau radeti.

Picioarele trebuie sa fie umede timp de cel putin trei minute inainte de a aplica aparatul de ras. Apa calda este cea mai potrivita, in timp ce apa fierbinte poate usca pielea. Umeziti pielea la dus sau cu un prosop, deoarece inmuierea in cada poate produce umflaturi in jurul folculilor de par care impiedica un ras prescis pentru picioare netede.
Uitati de hidratant inainte sa va radeti. Cele mai multe lotiuni blocheaza porii si impiedica atingere tuturor firelor de par cu aparatul de ras.

Obtineti picioare netede rapid

Cea mai buna alegere facuta atunci cand alegeti aparatul de ras sunt lamele triple, dar ceea ce faceti dupa ce va radeti sau epilati este la fel de important. Nu frecati picioarele cu un prosop dupa indepartarea parului, deoarece acest lucru poate creste riscul de infectie sau roseata.

Aplicati o crema hidratanta buna dupa ce ati terminat si asigurati-va ca aceasta are un factor de protectie solara de cel putin 15 SPF, care blocheaza atat razele UVA cat si cele UVB. Completati aspectul picioarelor cu o usoara crema auto-bronzanta, de preferinta un spray care poate fi aplicat usor in toate directiile.

De evitat

Unele produse contin substante iritante, si acestea ar trebui evitate daca va doriti sa stati departe de umflaturile rosii si firele de par crescute sub piele. Alcoolul, menta si mentolul poate fi bun pentru fata, dar sunt rele pentru picioarele dumneavoastra, asa ca feriti-va de aceste ingrediente. Acelasi lucru este valabil si pentru produsele cu AHA, acid glicolic, deoarece acesta irita pielea proaspat rasa.

Daca aveti pielea sensibila, puteti alege produse fara parfum, care de obicei contin mai putini agenti iritanti. Exista cateva produse special concepute pentru umflaturile rosii, dar ar trebui sa cumparati unul daca umflaturile rosii sunt o problema majora. Cremele cu cortizon pot fi de asemenea folosite.
bottom round image

footertop right
© 2013 by BoDo | Sanatate si Frumusete