round image on layout top

Masti faciale ciudate

divider image
masti faciale

Cat de departe sunteti in stare sa mergeti pentru a avea o piele stralucitoare, proaspata si radianta? Ati fi in stare sa incercati sa tineti pe fata lipitori? Sau ce ziceti de serpi sau melci? Chiar daca poate suna revoltator (si dezgustator), acestea reprezinta tratamente faciale legitime. Cititi in continuare pentru a afla care sunt […]

Cat de departe sunteti in stare sa mergeti pentru a avea o piele stralucitoare, proaspata si radianta? Ati fi in stare sa incercati sa tineti pe fata lipitori? Sau ce ziceti de serpi sau melci? Chiar daca poate suna revoltator (si dezgustator), acestea reprezinta tratamente faciale legitime. Cititi in continuare pentru a afla care sunt cele mai ciudate tratamente faciale si ce efect benefic au acestea asupra tenului.

Masca anti-imabtranire cu melci

Aceasta masca faciala a fost descoperita de un grup de fermieri din Chile, care au constatat ca adaugarea mucinului de melc in creme si lotiuni poate stimula sanatatea pielii si poate promova vindecarea rapida.
Se spune ca acest mucus previne si trateaza acneea, reduce ridurile si inflamatiile si protejeaza impotriva infectiilor. De asemenea, o astfel de crema stimuleaza dezvoltarea celulelor.

Hidruoterapia

Hidruoterapia este o procedura medicala veche (de pe vremea egiptenilor), ce se bucura de o revenire si o popularitate demna de remarcat.

Ideea este simpla. Pentru o piele frumoasa si stralucitoare, trebuie sa aplicati cateva lipitori pe fata. Da, lipitori, ati citit bine. Nu va faceti griji deoarece nu este vorba despre lipitorile obisnuite, ci de anumite lipitori terapeutice.

Se spune ca acestea incetinesc si elimina semnele vizibile de imbatranire, precum si promoveaza un aspect sanatos al pielii. Terapia cu lipitori a fost deosebit de folosita de gheisele japoneze, si femeile din Franta.

Se crede de asemenea ca lipitorile pot purifica sangele, pot intineri organismul si pot detoxifia corpul. Potrivit expertilor aceste contin in saliva lor proteine, serotonina si colagenoza – toate fiind ingrediente comune ale produselor de ingrijire moderne.

Masca faciala cu ciocolata

Pentru a incheia acest articol cu un tratament mai aparte (si pentru a nu ramane cu imaginea melcilor si lipitorilor pe fata dumneavoastra), am placerea sa va prezint masca faciala cu ciocolata.

Acest tratament implica masarea fetei cu ciocolata, iar aceasta practica nu este pentru distractie si in numele sanatatii.
Unii terapeuti in frumusete sustin ca ciocolata poate reduce semnele de imbatranire, creste moliciunea si netezimea fetei si stimuleaza starea de spirit.
Desti beneficiile ciocolatei asupra pielii nu au fost complet demonstrate, este bine cunoscut faptul ca aceasta contine o abundenta de anioxidanti, vitamine si minerale (fier, potasiu si magneziu). Avad in vedere toti acesti nutrienti, devine logic ca plicarea acestei bunatati pe fata poate avea doar beneficii. In caz contrar nu ramane decat sa o mancati.

Un alt lucru cunoscut despre ciocolata este faptul ca mirosul acesteia stimuleaza nivelul de serotonina din creier, care, la randul sau va face sa va simtiti mai fericiti.
Deci, daca aceasta nu produce beneficii miraculoase asupra pielii, o ciocolata va lasa un sentiment de bucurie.

Nu ramane decat sa incercati oricare una dintre aceste masti faciale, si va asteptam cu pareri si impresii despre aceasta experienta.
bottom round image

footertop right
© 2013 by BoDo | Sanatate si Frumusete