round image on layout top

Ingrijirea gatului

divider image
ingrijirea gatului

Atunci cand vorbim de produse cosmetice si tratamente de infrumusetare , adesea tindem sa ne concentram doar pe fata, par, maini si picioare. Avem tendinta sa credem ca daca aceste parti sunt bine ingrijite, diverse parti ale corpului precum gatul, umerii, bratele si coatele pot fi aruncate sub covor ca si praful. Dar precum si […]

Atunci cand vorbim de produse cosmetice si tratamente de infrumusetare , adesea tindem sa ne concentram doar pe fata, par, maini si picioare. Avem tendinta sa credem ca daca aceste parti sunt bine ingrijite, diverse parti ale corpului precum gatul, umerii, bratele si coatele pot fi aruncate sub covor ca si praful. Dar precum si alte lucruri din viata, este vorba de lucruri mici care conteaza. Care este avantajul unei fete perfect machiate daca pielea gatului este lasata si patata ? Bratele paroase, coturile negre si umerii cazuti poate ruina efectul de sexy. Deci sa aruncam o privire asupra catorva sfaturi pentru a avea grija de gat, umeri, brate si coate.

Gatul dumnevaoastra
Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa nu mai credeti ca fata dumneavoastra se termina la barbie. Ganditi-va ca gatul este o extensie a fetei. Ori de cate ori va spalati pe fata, spalati-va si gatul. Daca utilizati pudra de fata nu uitati sa aplicati si pe gat pentru a nu exista o diferenta inestetica de culoare intre fata si gat. Utilizati creme hranitoare atat pe fata cat si pe gat in fiecare noapte.
Pentru a evita lasarea muchiilor gatului sau o barbie dubla, tineti capul ridicat si barbia sus.

Remedii pregatite acasa
Exista unele remedii pentru a albi si inmuia pielea gatului. Puteti face un tonic pentru piele prin amestecarea a 3 linguri de praf de borax, 2 linguri de glicerina si 2 cesti de apa de trandafir. Puteti aplica acest tonic pe brate si pe umeri. Avem de asemenea o reteta pentru o crema de noapte pentru gat si umeri. Se amesteca parti egale de lanolina si unt. Amestecati-le bine intr-o cratita dubla cu apa clocotita. Frecati aceasta crema pe gatul si umerii dumneavoastra cu miscari in sus. Lasati-o sa actioneze pe timpul nopti si spalati-o dimineata.

Exercitii simple
Aceste exercitii simple va ajuta sa strangeti muschii gatului. Respira incet si lasati-va gatul sa se odihneasca. Apoi, ridicati capul incet si indoiti-l incet inapoi. Un alt exercitiu este sa respirati profund si sa lasati gatul pe partea stanga cat puteti fara a misca umerii si corpul. Repetati aceste exercitii de cel putin 10 ori pe zi.
bottom round image

footertop right
© 2013 by BoDo | Sanatate si Frumusete