round image on layout top

Dieta cu pepene rosu

divider image
dieta cu pepene rosu

Multe femei au auzit si cunosc faptul ca dieta cu pepene rosu este o dieta eficienta si totodata sanatoasa care ajuta la pierderea rapida in greutate, dar, de asemenea, curata corpul de toxine si intretine pielea conferindu-i elasticitate si aspect sanatos. In acest articol va vom arata cum puteti slabi intr-un mod sanatos, urmand dieta […]

Multe femei au auzit si cunosc faptul ca dieta cu pepene rosu este o dieta eficienta si totodata sanatoasa care ajuta la pierderea rapida in greutate, dar, de asemenea, curata corpul de toxine si intretine pielea conferindu-i elasticitate si aspect sanatos.
In acest articol va vom arata cum puteti slabi intr-un mod sanatos, urmand dieta cu pepene rosu. Veti afla de asemenea proprietatile specifice pepenelui rosu de a pierde excesul de grasime din jurul taliei, eliminarea grasimii abdominale si subtierea copaselor. Cu alte cuvinte, dieta cu pepene rosu este una dintre cele mai eficiente diete pe timpul verii.

Plan de dieta cu pepene rosu pentru patru zile

Mic dejun: 3 felii de marime medie de pepene si 150-200 g iaurt fara grasimi.
Gustare: 1-2 felii de pepene de dimensiuni medii.
Pranz: 3 felii de pepene mijlocii si o ceasca de orez fiert si asezonat cu ierburi.
Gustare: 1-2 felii mijlocii de pepene si 50 g branza de vaci fara grasimi
Cina: 1 felie mijlocie de pepene si o ceasca de orez fiert si asezonat cu ierburi.

Dupa cum a-ti observat, dieta cu pepene rosu include si orez, branza de vaci si iaurt. Combinatia de orez si pepene rosu va permite organismului sa treaca prin procesul de slabire cu o mai mare usurinta, cu mai putin stres si beneficii mai mari pentru sanatate.

De asemenea, puteti opta pentru o alta versiune a dietei cu pepene rosu: cu o ora inainte de fiecare masa mancati o felie mare de pepene rosu (300-350 g). Evitati alimentele prajite, grasimea si dulciurile.

Exemplu de plan de dieta cu pepene rosu

Mic dejun: 300 g pepene. Dupa o ora o ceasca de ceai verde, paine prajita cu branza degresata sau iaurt cu continut scazut de grasime.
Pranz: 300 – 350 g de pepene. Dupa o ora legume, supa de pui sau de peste, pui sau peste fiert pe aburi.
Cina: 300 g pepene. Dupa o ora orice fel de mancare de legume.

Exista si o alta versiune a dietei cu pepene rosu dar este una foarte stricta. Pe durata a 3-4 zile puteti manca doar pepene rosu in combinatie cu paine neagra. Cantitatea de pepene rosu este nelimitata pe cand painea neagra trebuie limitata la o singura bucata (50-60 grame) la fiecare masa. Cu toate ca pare o dieta greu de urmat, senzatia de foame va fi minima.

Pentru a consolida efectul unei diete cu pepene rosu, nutritionistii recomanda dupa terminarea acesteia, sa urmati o dieta de 10 zile, bazata pe proteine sicarbohidrati precum: oua, carne de pui, branza de vaci, frcute si legume, cereale, peste, branza, etc. In timpul acestor 10 zile corpul dumneavoastra va continua sa piarda din greutate si va restabili functionarea normala a metabolismului, care ofera posibilitatea de a nu recastiga kilogramele pierdute.

Dieta cu pepene rosu – Avantaje

– dieta cu pepene rosu este una dintre cele mai dulci si eficiente mono-diete.
– dieta cu pepene rosu reduce greutatea datorita efectului diuretic al pepenelui, este saraca in calorii si permite arderea grasimilor acumulate.
– dieta cu pepene rosu are o eficienta ridicata intrucat intr-o saptamana puteti pierde intre 3 si 5 kilograme.
– dieta cu pepene rosu ajuta la normalizarea metabolismului si eliminarea excesului de lichide si toxine
bottom round image

footertop right
© 2013 by BoDo | Sanatate si Frumusete