round image on layout top

Cum ne putem ingrasa sanatos

divider image
cum ne putem ingrasa

Sunteti invidiosi pe oamenii care vor sa slabeasca? Puteti lua in greutate cu usurinta, urmand cateva sfaturi simple cu privire la ceea ca sa includeti in alimenteatie pentru a va ingrasa. In timp ce toata lumea se lupta sa ramana subtire ca un bat, unele persoane pot fi ingrijorate de ingrasare. Vestea buna este ca […]

Sunteti invidiosi pe oamenii care vor sa slabeasca? Puteti lua in greutate cu usurinta, urmand cateva sfaturi simple cu privire la ceea ca sa includeti in alimenteatie pentru a va ingrasa.
In timp ce toata lumea se lupta sa ramana subtire ca un bat, unele persoane pot fi ingrijorate de ingrasare. Vestea buna este ca sa castigati cateva kilograme in plus nu presupune mai mult efort decat a pierde in greutate. Cresterea in greutate depinde ce ceea ce mananci si nu de cat de mult mananci. Este foarte important sa aveti o alimentatie echilibrata pentru cresterea in greutate. Trebuie sa aveti grija cu timpul adecvat meselor pe care le luati. Este posibil sa mancati mult dar ceea ce nu va ajuta sa castigati in greutate.

Exista momente cand nu acordati atentie dietei dumneavoastra si acest lucru va ajuta sa castigati sau pierdeti in greutate. Cand lucrati la birou sau acasa, urmati anumite reguli si regulamente. Chiar si la scoala sau alte institutii trebuie sa urmati aceste reguli. Acelasi lucru este valabil si pentru coprul dumneavoastra. Cand doriti sa luati in greutate sau sa pierdeti, trebuie sa urmati o structura adecvata pentru dieta corpului dumneavoastra. Deci daca doriti sa castigati in greutate aveti nevoie de cateva sfaturi.

Sfaturi pentru a va ingrasa

Aici aveti o lista cu alimentele pe care le puteti adauga in dieta dumneavoastra periodica pentru a va ingrasa. In urma acestor sfaturi simple va face ca greutatea dumneavoastra sa creasca. Daca sunteti gravida, trebuie sa va adresati medicului pentru planul de dieta si exercitiile adecvate.

– Beti cel putin 2 pahare de lapte pe zi. Puteti inlocui ceaiul cu un pahar de lapte.
– Mancati banane pentru cresterea in greutate, puteti manca milkshake de banane ( o cale mai usoara pentru a include bananele in diate dumneavoastra.
– Evitati mancarea rapida (junk food), nu este un mod sanatos de a castiga in greutate.
– Beti multe sucuri de fructe, va ajuta la cresterea aportului de calorii.
– Pastreati o evidenta a numarului de calorii consumate pe zi. Incercati sa cresteti acest aport pana cand veti lua in greutate.
– Cresteti portia alimentara de amidon din dieta dumneavoastra prin consumul de cartofi dulci, porumb etc, utile pentru a va ingrasa.
– Includeti peste, carne si legume in dieta dumneavoastra si cresteti aportul de orez pe care il mancati in fiecare zi. – Mancati oua la micul dejun.
– Asigurati-va ca ati mancat multe fructe proaspete si fructe uscate.
– Includeti meiul in dieta dumneavoastra, deoarece este o sursa bogata de fier.

Daca aveti grija de timpul alocat meselor, acest lucru va fi mai benefic pentru a va ingrasa. Deci daca sunteti atent cu mesele dumneavoastra si aveti o dieta echilibrata puteti lua in greutate. Este recomandat sa dormiti suficient. Impreuna cu aceste lucruri ar trebui sa practicati yoga, pentru a va mentine forma fizica a corpului. Fiti atenti la ceea ce mancati pentru a ramane sanatosi si in forma. Cu siguranta cineva va remarca ca ati pus cateva kilograme.
bottom round image

footertop right
© 2013 by BoDo | Sanatate si Frumusete