round image on layout top

Ciocolata neagra – cea mai dulce dieta

divider image
dieta cu ciocolata

Unele diete va ofera sansa sa mancati dulciuri pentru a va recompensa munca depusa in urmarea planului, iar ciocolata neagra este un mod dulce si excelent de a pierde in greutate. Chiar daca nu urmati un plan de dieta si pur si simplu incercati sa slabiti prin consumul de alimente sanatoase, exista multe beneficii pentru […]

Unele diete va ofera sansa sa mancati dulciuri pentru a va recompensa munca depusa in urmarea planului, iar ciocolata neagra este un mod dulce si excelent de a pierde in greutate. Chiar daca nu urmati un plan de dieta si pur si simplu incercati sa slabiti prin consumul de alimente sanatoase, exista multe beneficii pentru sanatate aduse prin consumul de ciocolata printre care si ajutorul acesteia in lupta cu kilogramele in plus.

Prima data, ciocolata neagra are aceleasi beneficii pentru greutate ca si consumul anumitor legume – multi antioxidanti din legume pot fi gasiti in ciocolata neagra. Acesti antioxidanti ajuta la reducerea tensiunii arteriale si fac inima mai sanatoasa. De asmenea, ciocolata neagra va ajuta sa pierdeti in greutate printr-o eficienta imbunatatita cu exercitii fizice. Ajuta si la scaderea colesterolului.

Exista si alte beneficii de sanatate aduse de ciocolata precum si posibilitatea de a creste functiile creierului timp de cateva ore – se vorbeste ca este utilizata si in tratamente pentru dementa si pentru pacientii cu accidente vasculare cerebrale. Alte studii au demonstrat ca ciocolata neagra poate proteja pielea de razele UV sau poate intari dintii, reducand riscul cariilor – spuneti dentistului acest lucru atunci cand va spune sa evitati ciocolata. Este recomandata uneori si in cazul tusei si chiar in cazul reducerii riscului de cancer. Acest lucru face ca pierderea in greutate sa fie dulce.

Multi oameni isi fac griji cu privire la continutul de grasime existent in ciocolata neagra. Chiar daca este adevarat ca ciocolata neagra contine grasimi, studiile au aratat ca doar o treime din grasimea acesteia este nociva pentru nivelul de colesterol si inima dumneavoastra. Acest lucru este mult mai bun in raport cu celelalte dulciuri.

Deci, ce cantitate de ciocolata trebuie sa consumati pe zi pentru a slabi? Oamenii care au efectuat studii spun ca puteti obtine toate beneficiile ciocolatei negre consumand doar 100 de grame pe zi. Cu toate acestea, nu puteti manca pur si simpu ciocolata ca si un supliment in dieta dumneavoastra, ci va trebuie sa eliminati altceva pentru a metine numarul de calorii admise in dieta dumneavoastra zilnica. Asigurati-va ca alegeti ciocolata neagra care are minim 70% cacao.
bottom round image

footertop right
© 2013 by BoDo | Sanatate si Frumusete