round image on layout top

Cele mai ciudate diete

divider image
diete ciudate

Dieta paleolitica Numita de asemenea si dieta “Omul pesterilor”, dieta paleolitica este un plan nutritional bazat pe ceea ce specia umana a mancat acum aproximativ 2,5 milioane de ani in urma: peste, animale si plante. Motivul pentru aceasta dieta este faptul ca oamenii s-au obisnuit acelor produse naturale din epoca respectiva. Dar in cei 10000 […]

Dieta paleolitica
Numita de asemenea si dieta “Omul pesterilor”, dieta paleolitica este un plan nutritional bazat pe ceea ce specia umana a mancat acum aproximativ 2,5 milioane de ani in urma: peste, animale si plante. Motivul pentru aceasta dieta este faptul ca oamenii s-au obisnuit acelor produse naturale din epoca respectiva. Dar in cei 10000 de ani, am inventat agricultura si astfel ne-am schimbat drastic dieta si inca nu ne-am adaptat la aceste noi diete.

Dieta Fletcher
Horace Fletcher a castigat porecla de “marele masticator” datorita dietei lui in care alimentele trebuiau mestecate de 30 – 32 de ori ( aproximativ 100 de ori pe minut) inainte de a fi inghite. Dupa mestecat ar trebui sa inclinati capul pe spate, astfel incat mancarea sa alunece pe gat. Orice resturi alimentare vor trebui scuipate. Fletcher a mers si mai departe sugernad celor care ii urmeaza dieta sa mestece pana si bauturile.

Dieta “Frumoasa adormita”
Cand dormi, nu poti manca. Sustinatorii dietei frumoasa adormita, se sedeaza puternic pentru mai multe zile astfel incat atunci cand se trezesc sa fie mult mai slabi. In mod evident, exista foarte mari riscuri pentru sanatatea dumneavoastra.

Dieta cu tenii
Teniile ataca tractul intestinal, actionand ca un parazit care elimina nutrientii din alimentele pe care le mananci. Daca inghiti o tenie intr-un chist si il lasati sa creasca in corpul dumneavoastra. Cei care au urmat aceasta dieta sustin ca acest vierme va ajuta sa pierdeti aproximativ un kilogram pe saptamana.

Dieta fructisima
Un subgurp de veganism, fructisianii nu mananca altceva decat fructe, nuci si seminte, fara carne, legume sau cereale. Unii cred ca acest lucru reprezinta dieta originala a lui Adam si Eva din Biblie, gandindu-ne la o intoarcere la produsele alimentare de Eden.

Dieta aerisima
Aeristii sustin ca hrana si apa nu sunt necesare, si ca este posibil sa traim cu lumina soarelui. Nu exista nici un succes documentat si multe persoane au murit incercand sa dovedeasca acest lucru. Cu toate acestea exista aeristi ceebri.

Tags:
bottom round image

footertop right
© 2013 by BoDo | Sanatate si Frumusete