round image on layout top

Aflati cum puteti slabi intr-o singura luna

divider image
aflati cum puteti slabi intr-o singura luna

In prezent exista sute de metode pentru a pierde in greutate, dar pentru multe persoane, dietele nu sunt portrivite iar medicamentele si suplimentele nu sunt eficiente ci foarte daunatoare. Sala de gimnastica este unul dintre cele mai adecvate locuri pentru a slabi, dar nu toata lumea are o dorinta atat de mare. In acest articol […]

In prezent exista sute de metode pentru a pierde in greutate, dar pentru multe persoane, dietele nu sunt portrivite iar medicamentele si suplimentele nu sunt eficiente ci foarte daunatoare. Sala de gimnastica este unul dintre cele mai adecvate locuri pentru a slabi, dar nu toata lumea are o dorinta atat de mare.
In acest articol va vom explica cum puteti slabi intr-o singura luna urmand cateva reguli simple de alimentatie combinate cu activitate fizica. Primul lucuru de care aveti nevoie este sa va cumparati un cantar, de preferinta electornic, care sa va urmareasca modificarile in greutatea corporala. In scopul de a intelege ce anume va face sa adaugati kilograme si ceea ce va ajuta sa reduceti aceste kilograme, aveti nevoie sa va masurati greutatea zi de zi. Acest lucru este cel mai bun mod de a controla eficienta diferitelor metode de a pierde in greutate.

Cum sa mancati:

– Incepeti cu micul dejun. Micul dejun este cea mai importanta maza a zilei si trebuie tratata ca atare. Optati pentru un mic dejun sanatos si consistent.
– La masa de pranz este necesar sa consumam alimente care sa contina cei mai importanti nutrienti necesari pentru o buna functionare a organismului. Dupa masa de pranz, organismul are nevoie de o mica pauza pe durata careia sa nu mai consumam absolut nimic.
– Cina se recomanda a fi cea mai usoara masa a zilei. Mancati doar pana la ora 18:00. Daca mancati mai tarziu, chiar si merele se transforma in grasime.
– De asemenea, in timpul zilei trebuie sa excludeti dulciurile. Daca mancati dulciuri, tot efectul exercitiilor de dimineata vor deveni nule. Inlocuiti dulciurile si bauturile carbogazoase cu fructe si sucuri proaspete de fructe sau legume.

Exercitiile fizice

Incercati sa faceti o regula din a practica cateva exercitii dimineata, dupa trezire – macar 15 – 20 de minute. Exercitiile fizice de dimineata combinate cu un mic dejun sanatos, ofera un impuls metabolismului. Daca vreti mai mult si aveti posibilitatea, va recomand sa mergeti la servici pe jos, in detrimentul masinii sau a autobuzului.

Cum sa reduceti pofta de mancare?

Odata ce incepeti sa pierdeti in greutate pofta de mancare va creste. Exista plante aromatice care va pot ajuta – fulgi de porumb, seminte de in si de lintita. Acest set de plante pot fi gasite in colectii speciale pentru pierderea in greutate. Ele va vor ajuta sa depasiti stresul.

Tags:
bottom round image

footertop right
© 2013 by BoDo | Sanatate si Frumusete