round image on layout top

5 secrete pentru frumusetea dumneavoastra

divider image
sfaturi pentru frumusete

Aflati acum cum puteti avea sprancene de invidiat, ochii bine conturati si o piele mereu tanara si santatoasa chiar si dupa o anumita varsta. Cititi in continuare sfaturi pentru frumusete. Sprancenele Arcul perfect face diferenta cu privire la fata dumneavoastra, dar nu este intotdeauna usor de obtinut. Adesea, cand sprancenele noastre sunt aranjate de mai […]

Aflati acum cum puteti avea sprancene de invidiat, ochii bine conturati si o piele mereu tanara si santatoasa chiar si dupa o anumita varsta. Cititi in continuare sfaturi pentru frumusete.

Sprancenele
Arcul perfect face diferenta cu privire la fata dumneavoastra, dar nu este intotdeauna usor de obtinut. Adesea, cand sprancenele noastre sunt aranjate de mai multi cosmeticieni nu este obligatoriu sa fie o variatie in forma. Este important sa va aranjati sprancenele la acelasi cosmetician, atat timp cate este posibil. Daca va aranjati singura, trebuie sa fiti foarte atente sa nu le stricati forma. Este posibil ca in unele locuri parul sa nu mai creasca si veti lasa un decalaj permanent in sprancenele dumneavostra. Incercati sa colorati cu un creion alb parul pe care doriti sa il smulgeti. Odata ce veti avea o forma perfecta, puteti incepe sa smulgeti partea colorata.

Pudra de fata
Odata aplicata pudra de fata, veti avea o fata fara ulei si proaspata pentru o perioada indelungata. Asigurati-va ca faceti acest lucru oriunde mergeti, astfel incat fata dumneavoastra sa nu devina uleioasa din nou. In plus, acest lucru poate fi folosit pentru a masca imperfectiunile de pe pielea dumneavoastra, dand un aspect neted si asigurati-va ca aveti intotdeauna la dumneavoastra pudra. Pe de alta parte, nu uitati sa va demachiati seara.

Ochii
Un remediu pentru ochii obositi este sa puneti pur si simplu o lingura in congelator pentru cateva minute. Dupa ce s-a racit plasati-o pe umflaturile de sub ochi. Imediat dupa acest lucru aplicati o crema de ochi pentru o hidratare intensa. Pentru a lumina ochii puteti aplica intotdeauna rimel pentru ca ochii sa iasa in evidenta. Daca faceti acest lucru aplicati pe baza de jos a ochilor un creion dermatograf.

Gura
Cui nu ii plac buzele groase si pline? Amintiti-va ca un ruj mat fac ca buzele sa iasa si mai mult in evidenta, iar un ruj luciu fac buzele sa arate mai pline si mai senzuale. Injectarea buzelor pentru un aspect mai plin nu este o optiune, ramaneti la varianta cu rujuri lucioase. Cel mai bun mod de aplica rujul este sa aplicati o linie cu un creion de buze. Linia trebuie aplicata in afara liniei buzelor naturale. Dupa alinierea buzelor, aplicati un ruj moale,bogat in umiditate si pe urma luciu.

Apa
Cel mai bun lucru pe care il puteti face pentru ca pielea sa arate mai tanara si mai sanatoasa este sa va hidratati. Si nu ne referim la hidratarea din exterior ci la cea din interior. Beti cel putin 8 – 10 pahare de apa pe zi pentru a va mentine pielea supla si tanara. Daca ati lucrat vreodata cu modele sau actrite veti vedea ca multe dintre ele nu se aventureaza fara o sticla de apa din care beau toata ziua. Acest lucru impreuna cu aplicarea regulata a unei creme hidratante este tot ceea ce aveti nevoie pentru o piele tanara si sanatoasa.
bottom round image

footertop right
© 2013 by BoDo | Sanatate si Frumusete